About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

zondag 1 september 2013

Adorable sisters

De eerste layout die ik op de vakantie heb gemaakt is er één met een prachtige zwart-wit foto van onze dochters gemaakt door de schoolfotograaf. Ik heb gebruik gemaakt van het ozo geweldige papier van Maja Design, papierlijn Fika en dan de paarstinten. Het papier alleen al is een feestje! Ik heb gebruik gemaakt van twee randponsen van Martha Stewart, stans Sophia's heart van Cheery Linn, twee pagina's uit een oud Franstalig boek en verder meerdere stansen van bloemen, vlinders en takjes. Verder nog klokken gestempeld en knoopjes, kantjes en houten vlindertjes toegevoegd. Alle randen 'natuurlijk bewerkt met Distressinkt. De titel is gemaakt met een letterstans van Tim Holtz.

 
 
Liefs, Nicolette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette