About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

zondag 1 september 2013

Little mermaid

Van het vakantiehuisje zijn we na een midweek elders in Duitsland terecht gekomen in een Betere Boerenbed-tent op een paardenboerderij. Ook hier ben ik lekker aan de slag gegaan, vooral tijdens de avonden als de meisjes op bed lagen.

Met een zwartwitfoto van Liselot gewikkeld in een badlaken op een strandje bij een meer in Belgiƫ ben ik met een papierlijn van Authentique aan de slag gegaan. Het is een lijn met een stickervel vol met strandgerelateerde stickers. Heel handig. Daarnaast zelf veel bloemen gemaakt en verder alleen nog een kantje, een koordje met een bedel van een lifering en een gestanst takje en een titel toegevoegd.
 
De randen van de canvas heb ik bewerkt met Dylusions en distressinkt en een mask zodat het precies matcht met het achtergrondpapier dat ik heb gebruikt.

Groetjes, Nicolette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette