About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

zondag 1 september 2013

It takes two girls to make sisters

De laatste layout tijdens de vakantie is er weer één met een zwartwitfoto van de meiden van de schoolfotograaf. Hiervoor heb ik weer gebruik gemaakt van de papierlijn Songbird van Prima Marketing. Op deze layout heb ik heel veel zelfgemaakte bloemen gebruikt. Het belangrijkste gedeelte van de titel staat op een vlaggenlijn die ik onder de foto heb geplaatst. Ook hier weer gebruik gemaakt (dat krijg je als je een keuze moet maken wat je in je vakantiescrapkoffer stopt) van een randpons van Martha Stewart. Ook nog een paar embellishments uit het papier en losse bijpassende embellishments gebruikt en ook de rand van de canvas beplakt met randjes gemaakt met de randpons.
 
 
Dat was de laatste van de vakantie! Het was een heerlijke, productieve vakantie. Heerlijk om zoveel tijd te hebben voor je passie. Liefs, Nicolette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette