About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

dinsdag 29 april 2014

Kaartje met digi

Ook deze maand kon je bij de kaartenmaakclub van Tiets een digi-stempel aanvragen op voorwaarde dat je er voor het eind van de maand een kaart mee maakt. Normaal is dat nooit zo'n probleem maar door de DT-call bij de Dutch Besties Girls ben ik daar erg erg druk mee geweest. Het is nu vakantie en op dinsdag gaan de kinderen dan wel gewoon naar de BSO en dus had ik tijd om lekker een dagje op mijn knutselkamer door te brengen. Eerst vanmorgen heel veel digi's uitgeprint. Vooral veel Besties natuurlijk, want daar ga ik de komende tijd veel mee doen. Maar als eerste met het plaatje van Diane van de Candybeans aan de slag gegaan.

Als basis heb ik een papierblok van de Action gebruikt. Niet zo duur en als je goed combineert, kun je er veel kanten mee op. Op de kaart heb ik twee mallen van Noor! Design gebruikt (vlinderrand en hoekje), een shapabilitie voor de bloem en voor het takje een doohickey van Magnolia. Verder een Bingo-stempel van Noor! toegevoegd en een tekststempel (die ik in voorraad heb gestempeld van een vriendin). Rondom het plaatje heb ik nog stukjes van een poststempel gestempeld. Alle randen gedistresst en geïnkt met Walnut Stain Distress Inkt. Verder nog een doily, een stukje kant, wat parels, twee spelden en wat bloemetjes toegevoegd.

Nog net op tijd klaar! Hihi! Gelukkig maar!Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog.

Fijne avond, liefs, Nicolette

4 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf kaartje is dit zeg! Prachtig gemaakt, net als de andere kaarten onder dit bericht! Je bent goed bezig! Supermooi hoor!
  Lieve groetjes Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Nicolette! Mooi ingekleurd ook.
  Liefs, Nicole
  P.S. Ik wil volger bij je worden maar blogger doet weer raar......sorry!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette