About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

zondag 13 april 2014

Kerstkaartje

Alhoewel de zomer nog moet beginnen, is het op zijn tijd toch heerlijk om een kerstkaartje tussendoor te maken. Als basis heb ik een Bestie digi-stempel van Sherri Baldy gebruikt. Deze ingekleurd met Copic Markers, de randen bestrooid met Frantage en van onderen verhit met de heattool. De bontjes van het meisje geverfd met Pluster Tex en ook verhit met de heattool waardoor er een leuk fluffy effectje ontstaat. De kaart is rechthoekig van vorm en gesneden uit kraftpapier. Op dit stuk een iets kleiner stuk designpapier met muzieknoten met een kersttekst geplakt met in de linkerbovenhoek de blauwe ovale stans van Noor en in de rechterbovenhoek een bingostempel van Noor! Als je goed kijkt, kun je ook nog wat tekstjes lezen. Verder papier gebruikt uit het winter papierblokje van Noor Design en ribbelkarton. Dit karton een beetje bewerkt met gesso. Dat geeft zo'n leuk effect. Vervolgens gestanste ijssterren, een kantje, (zelfgemaakte) bloemetjes, een gestanst takje, een tekststempel en pareltjes toegevoegd. Alle randen geïnkt met walnut stain distress-inkt.

 
Leuk dat je even op mijn blog aan het neuzen was.

Liefs, Nicolette

1 opmerking:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette