About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

zondag 4 juni 2017

Pluk de dag

Lieve blogbezoekers,

Met moederdag kreeg ik een heerlijk doosje met chocolaatjes. Nou is dat, naast knutselen, mijn grootste verslaving, dus je snapt dat dat doosje met z'n vieren zo leeg was! Maar niet getreurd. Ik zag me met de verpakking meteen al een leuke creatie maken en zo gedacht, zo gedaan. Het doosje heb ik dus gebruikt als basis voor dit 3D-blokkaartje:
Het papier en het plaatje van de varkentjes komt uit de papierset ‘Spring’ 6011/0515. Ik heb de hele binnen en buitenkant beplakt met strookjes van dit papier.
Met het snij-embos-debosstencil ‘Grass with Flowers’ 6002/0660 heb ik drie verschillende kleuren cardstock gestanst en uit een stuk designpapier uit het stansblok 'Lavendel' 6011/0383.
Deze vier grasranden achter elkaar vastgeplakt voor een 3D-effect. Vervolgens de twee varkentjes van de Vintage Flourishes - Varkens 6003/0078 erop geplakt. Ze mogen lekker tussen het gras scharrelen.

Verder heb ik nog de volgende Joy! spulletjes gebruikt:

- Vintage Flourishes - Vlieger 6003/0073
- Clear Stamps ‘Banners’ Nederlands 6410/0410
- Tacky Glue 6500/0215
- Double Sided Craft Tape 6500/0030

Mijn jongste dochter vond dit ideetje zo leuk, dat ze mij gevraagd heeft ook zo'n soort kaartje te maken voor haar verjaardag. Dat is toch het grootste compliment dat je kunt krijgen???

Fijne dag allemaal!

3 opmerkingen:

 1. Leuk bedacht om het doosje te hergebruiken Nicolette, je hebt er weer een plaatje van gemaakt, ik vind het vliegertje er ook zo leuk bij.
  De varkens staan er geweldig bij, mooi gemaakt.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk tafereeltje zo Nicolette. Door de verdieping van het doosje lijkt het wel een schilderijtje, erg leuk. Ik snap dat je dochter het mooi vindt, vind ik ook ;p
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk gedaan en bedacht. Het is een prachtig geheel en ik snap best dat je dochtertje zo'n soort kaart wil.
  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette