woensdag 7 maart 2018

Happy birthday, Marjette!

Goedemiddag lieve mensen,

Vandaag alweer een kaartje voor een nichtje dat jarig is. Dit nichtje is vandaag twaalf jaar geworden: lieve Marjette: gefeliciteerd met je verjaardag!
 De vorm van de kaart heb ik gemaakt met de DDBD 'Label 4' 470.713.152. Het designpapier heb ik op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen gekregen van een Poolse dame die haar merk (www.laserowelove.pl) aan het promoten was. Ik vind het waanzinnig mooi papier en ik hoop dat ze een afnamemarkt vindt in Nederland!
Afgelopen zaterdag viel er weer een heerlijk envelopje op de mat! En dan weten jullie natuurlijk al wat daar in zat! Juist: knutselspullen. Dit keer drie waanzinnig mooie mallen van Lala Land. Op deze kaart heb ik bovenaan de 'Lacy Hearts Border Die' 8251 gebruikt en tweemaal op de kaart de 'Lacy Heart Die' 8252. En wat zijn ze mjummie!
Het plaatje komt uit een stansvel van 'The Hobbyhouse'. De mal onder het plaatje is er eentje van Marianne Design. De takjes zijn van Cheery Lynn Design en de bloemetjes van Elizabeth Craft Designs (Bunch of Flowers 2). De vlinder is de nieuwste van Craft Emotions en de postzegeltjes zijn van Joy!Crafts! De stempeltjes zijn 6410/0317 en de stansjes 6002/0324.

Verder heb ik de kaart nog verder opgeleukt met wat parels en kant-en-klare bloemetjes.

Uiteraard lees ik weer graag wat je van mijn kaartje vindt!

Een fijne dag verder!

3 opmerkingen:

  1. Hoi Nicolette, wat een superleuke kaart, mooie kleuren en de stansen zijn echt top, hele feestelijke kaart heb je gemaakt
    Ansx
    p.s zijn de Lala land stansen nog in Nederland te koop?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een hele mooie kaart in een leuk model en wat een schattige afbeelding erop. Heel mooi gemaakt voor je jarige nichtje! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi kaartje voor je nichtje. Zal ze vast helemaal weg van zijn. Zo'n lief platje en de kleurtjes van d kaart zijn prachtig!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette