About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

zaterdag 12 mei 2018

Happy B-Day

Hallo lieve allemaal,

Gisteren heb ik heerlijk ontspannen een verjaardagskaartje zitten maken. Het plaatje had ik al gekleurd tijdens onze korte vakantie in Duitsland en nu dus een kaartje eromheen gemaakt.
Voor de vorm van de kaart heb ik de DDBD Shape Art Mal Flower 4 Petals 470.713.118 gebruikt. Ik heb de vorm drie keer gebruikt in drie verschillende maten. Ik breng vaak een stukje karton aan tussen de laagjes zodat je een mooi hoogteverschil krijgt en je kaart mooi stevig wordt. Het papier is 'Prima Ballerina' van Noor Design 6011/0560.
Het plaatje is weer een digi van Saturated Canary en ik heb haar gekleurd met Copic Markers.
 De brillenglazen heb ik 'echt' gemaakt door er een laagje Glossy Accents op te doen. Ik vind het effect echt super gaaf!
Vervolgens heb ik nog twee stukjes designpapier gemat op wit papier en deze op de vorm van de kaart geplakt. Aan de één de randstans 6002/0986 aan de randen bevestigd en bij de ander het hoekje bij stans 6002/1044 gebruikt.
 Vervolgens een lekkere bos bloemen gemaakt met stansjes 6002/0771, echt één van mijn favorietjes. Ik heb het papier in de stansjes laten zitten en gekleurd met distress inkt Milled Lavender waardoor je zulke leuke, witte randjes krijgt. In de hartjes van de bloemen een grote plakparel.
 Als laatste de kaart afgemaakt met de takjes die bij de stansjes van de chrysanten (6002/0972) zitten. De twee tassels gemaakt met Vintage Flourishes mal 6003/0089. De vlinder heb ik losgeknipt uit de vlinderhoekstans 6002/1041 en de tekst heb ik gemaakt met de Scrabble Letters 6004/0016.

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en heel graag tot weer een volgende keer.


4 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart heb je gemaakt. Leuk om de vorm zo neer te leggen. Ik heb nu een doos vol gekleurde afdrukjes, nodig de tijd nemen om er kaartjes mee te gaan maken....
  Fijn weekend....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk deze kaart! Ik zat net te kijken naar de bril en vind 'm inderdaad heel echt! Goed gevonden. Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onder het stemmen van het songfestival even een blogrondje. Je hebt weer een prachtige kaart gemaakt, prachtige bloementoeven en je bril is geweldig.
  Lieve groetjes,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige kaart.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette