donderdag 28 juni 2018

Fijne feestdagen


Goedemorgen lieve allemaal,

Het blijft voor mij toch een beetje onwennig, kerstkaarten maken in de zomer, maar als er zulke mooie materialen uitkomen van Noor! Design dan beginnen mijn handen toch te jeuken. Dus vandaar een kerstkaartje vandaag van mij.
 Voor deze kaart heb ik de mooie papierset 'Joy to the world' 6011/0561 gebruikt.Wat een mooie kleuren en geweldige printjes zitten erin. Wat ik vooral gaaf vind, is, dat de hertenkop 6002/1018, waar ook een fantastisch mooie stans van is in de de collectie van juli, terugkomt in het papier!
 Deze hertenkop heeft dan ook een prominente plek gekregen in het midden van mijn kaart. Ik heb 'm geplaatst op de nieuwste, ovale, blauwe mal 6002/1112. Bij deze mal zit ook een klein hoekje. Deze heb ik in alle vier de hoeken van mijn kaart bevestigd.
 De bloemen heb ik gemaakt met de Poinsettia's 6002/1048. In deze set zitten zowel de bloemen, maar ook de blaadjes, de steeltjes en de kleine bloemetjes voor in het hart. Prachtig!
De vorm van de kaart heb ik gemaakt met een DDDB Shape Art Mal 470.713.143.

Super leuk dat je even langs kwam op mijn blog! Natuurlijk lees ik graag wat je van mijn kaartje vindt en ik zie je graag snel weer terug!






6 opmerkingen:

  1. Ik vind jou kaart heel mooi.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kaart is heel mooi geworden. Mijn jongste dochter zei vorig jaar tegen mij “ mam de mussen vallen dood uit de boom en jij zit kerstkaarten te maken “😀 Het is een plaatje geworden je kaart.
    Lieve groet,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow...wat een een schitterend kaartje....ik ga ook weer even aan de slag met kerstkaartjes. lijkt wel als het warmer wordt dat die kerstkaartjes lekker vlotte met dat weer hihihi. Die van jou is in ieder geval weer toppie.

    groetjes en liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige kerstkaart Nicolette, mooie kleuren en hele leuke stansen, ik heb die ovale stans ook met de rand. De poinsettia zag ik op een andere kaart van jou en ik dacht, die wil ik ook, ben er heel blij mee,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben sinds januari bezig om iedere week een kerstkaart te maken en dat bevalt prima. Deze is erg mooi. Leuk zo met die hoekjes.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kaart Nicolette. De materialen supermooi gecombineerd. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette