woensdag 12 december 2018

Tag 12 voor 'Kimya's 12 tags of 2018'

Goedemiddag lieve allemaal,

Het is me gelukt! Ik heb de 'Kimya's 12 tags of 2018' wedstrijd binnen de tijd afgerond! Ik vond het zo leuk dat ik me gewoon ook weer voor 2019 heb opgegeven. Zo word je gestimuleerd om eens andere soort kaarten te maken en dat bevalt me erg goed! Dit is mijn laatste tag van 2018 in het thema 'Feestdagen'. Al mijn andere tags zijn niet in het thema 'kerst', dus voor deze laatste toch maar wel voor dit thema gekozen!
 De vorm van de tag heb ik gemaakt met de Crealies XXL No.12 stansen.

Ik zou geen volwaardig lid van het Noor-designteam zijn als dit kaartje niet vol met artikelen van Noor! Design zou zitten ;-)
Het designpapier komt uit de set 'Silent Night' 6011/0570. De mooie randstans 6002/1197 heb ik aan beide zijkanten van de tag bevestigd.
En mijn trouwe volgers zullen inmiddels het bloemetje dat ik gebruikt heb, wel herkennen, want man oh man... wat is dat een favoriet bloemetje: de Poinsettia's 6002/1048. Er onder vandaan piept het bessentakje 6003/0090.
Het plaatje van de gnome met het uiltje komt uit het knipvel 3000/0004 van Bella Lulu. Achter het plaatje nog een oude, blauwe mal van Noor! en ook de tekstjes zijn oudjes van Noor! maar nog steeds zooooo leuk!

Voor de finishing touch nog plakparels in de hartjes van de bloemen geplakt en een lintje en een touwtje door het gaatje bovenin de tag gehaald.

Ik ben benieuwd wat je van mijn kaartje vindt. Ik lees het graag!

Fijne woensdag verder!


2 opmerkingen:

  1. Wat een super leuke kerstkaart!
    Groetjes Cobie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een prachtige tag Nicolette. De poinsettia blijft inderdaad zo mooi.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette