About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

donderdag 12 juni 2014

Best friends

Bij de 'kaarten-maken-met-tiets-club' kun je maandelijks een gratis digi aanvragen op voorwaarde dat je daar een kaart mee maakt en plaats binnen de club. Dit keer een digi van Heather. Een cool meisje dat vlinders vangt, maar ook zo'n schatje.

Uiteraard heb ik haar weer gekleurd met Copic Markers. De kleuren heb ik gekozen op het papier Coral Chic van MicheleRDesign. Zij ontwerpt zulk schitterend digitaal papier! Kan er geen genoeg van krijgen!

Voor de vorm van de kaart heb ik een mal van Dutch Doobadoo gebruikt. Twee maten hiervan gebruikt. Het plaatje heb ik gemat op een stukje donker papier met daarachter de mooie ovale mal van Noor! Design (6002/0304). Alle randen gedistressed en beïnkt met Walnut Stain distress inkt. Bloemetjes gemaakt met drie mini-stansjes van Marianne Design en het takje met een doohickey van Magnolia. De tags, het ticket, de strik en de vlinders zijn uit het papier geknipt. Nog een kantje, wat meeldraadjes, twee kant-en-klare roosjes, twee stukjes touw door de tags en wat pareltjes toegevoegd.

En dit is 'm dan!


Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de challenge bij Scr@pCards: gebruik vlinders op je kaart.

Superleuk dat je hier even kwam neuzen!

Fijne dag verder!

Liefs, Nicolette

5 opmerkingen:

 1. Hoi Nicolette,
  prachtige kaart!!! De digi heb je echt super mooi ingekleurd. Prachtig geheel en kleuren.
  Dankjewel voor het meedoen bij Scr@p-Cards challenge blog.
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cool!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lovely card. Can you tell me how I can purchase this stamp please

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette