About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

donderdag 26 juni 2014

Hiep hiep hoera voor (oppasoma) Margrit

Alweer een verjaardagskaartje die ook bijna direct weggegeven kan gaan worden. Onze lieve oppasoma (vriendin van mijn moeder) wordt volgende week 66 en ze vindt mijn hobby erg leuk, dus mag ze er ook van meegenieten. Dus dit kaartje voor haar gemaakt.

Het papier dat ik gebruikt heb is van Studio Light. Ik ben gek op paars! Wat is dat toch een mooie kleur. Dit keer heb ik geen plaatje gebruikt maar een ronde, gestanste doily met daarop een tekststempeltje van Noor Design. Langs de randen de vlinderrandstans en de vintage randstans van Noor Design gebruikt en verder nog bloemetjes met parelhartjes en takjes toegevoegd. Een vrij rustige kaart voor mijn doen, maar hij is wel erg stijlvol, vind ik zelf.


Even een snelle post. Ik moet echt naar bed. Mocht je precies willen weten welke stansen ik heb gebruikt, dan lees ik dat wel in een reactie.

Welterusten. Liefs, Nicolette

3 opmerkingen:

  1. Bijzonder mooi kaartje!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterend wat heb je dit mooi gemaakt, mooie details, mooi papier !

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette