About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

donderdag 19 juni 2014

Van harte beterschap

Van het weekend vertelde mijn buurvrouw mij dat de tijd was gekomen dat ze geopereerd moest worden. Spannende tijd. Ze is gek op mijn zelfgemaakte kaarten en aangezien ik al een gekleurde Bestie had liggen in het thema 'beterschap' ben ik daar meteen de volgende dag mee aan de slag gegaan. Het papier dat ik gebruikt is, is uiteraard weer een digitale papierlijn van MicheleRDesign en wel Autumn Shabby Blue.

De basis is een vierkant stuk kraftpapier van 15x15 cm. Een iets kleiner wit vierkant daar bovenop en een nog iets kleiner stuk vierkant van het designpapier daar weer bovenop. Het plaatje zit weer op een ander stukje designpapier en onderaan nog een strookje met een stukje kant er overheen. Ik heb de bingostempels (6410/0029) en een ronde tekststempel (6410/005) van Noor Design gebruikt. Ook van Noor de ovale doily (6002/0304) en de nieuwe randstans (6002/0357). De bloemen zijn gemaakt met een shapabilitie van Spellbinders, het takje is een Magnolia Doohickey en het vlindertje is een paper-art van Dutch Doobadoo. Zoals altijd heb ik alle randen opgeruwd en voorzien van een laagje distress-inkt. Dit keer heb ik Walnut Stain gebruikt.


Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

Scrapbook Stamp Society: anything goes

Superleuk dat je de weg naar mijn blog hebt gevonden.

Liefs, Nicolette

6 opmerkingen:

 1. Hallo Nicolette
  Prachtigis je beterschapskaart, mooi van kleur en je hebt de Bestie weer héél mooi gekleurd.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave beterschapskaart. Ik houd van blauw en je dp is super mooi ook je Bestie is prachtig ingekleurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fantastic card!
  Thank you for participating ScrapbookStampSociety Challenge
  Gr.Kaija DT-member

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Absolutely beautiful. Love the colours and decorations.Thanks for joining us at My Besties. Good luck, hugs from Lisbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super mooi kaartje.
  Dank je wel voor je deelname aan SSS.
  Groetjes Geesje

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette