donderdag 9 augustus 2018

December Greetings

Lieve mensen,

Het begint te wennen: kerstkaarten in de zomer. En eigenlijk houd ik wel van die afwisseling. De ene keer zit je een maritiem kaartje te maken, dan weer een verjaardagskaart en dan weer een kerstkaart! Het houdt het leuk ;-)

Vandaag dus een kerstkaartje van mijn hand. En wel eentje met het waanzinnig mooie en mega populaire designpapier Silent Night 6011/0570 van Noor! Design.
Aan de zijkanten en de bovenkant heb ik drie maal de 'kanten' randstans 6002/1142 gebruikt. Wauw! Wat is deze fijntjes en wat snijdt hij fantastisch mooi en makkelijk uit. Ik ben fan!
Het plaatje van het prachtige wintermeisje komt van internet. Die ogen!!! Ik heb haar geplaatst in frame 6002/1145. Het frame heb ik gemat op glanzend, lichtgroen papier.
In de rechter bovenhoek en linker onderhoek heb ik twee clusters gemaakt met mijn 'most favorite flower ever', de poinsettia's 6002/1048, de nieuwe bessentakjes 6003/0090 en wat winterbesjes en kant-en klare roosjes in bijpassende kleur uit mijn te grote privé-voorraad!
Als laatste nog een passende tekst aan de kaart toegevoegd.

Ik hoop dat je hier wat ideetjes hebt opgedaan en ik zie je graag weer een volgende keer terug op mijn blog! Voor nu een fijne dag verder!

5 opmerkingen:

 1. Hoi Nicolette, prachtig plaatje op een hele mooie kaart, ik vind de stans ook heel mooi en de poinsettia, is echt mijn favoriet,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Nicolette,
  wat een mooi kerstkaartje heb je gemaakt! Mooi met die randstansen. Dat maakt het extra chic. En ik hou ook van die afwisseling. een paar jaar geleden had ik dat niet gedacht, dat ik überhaupt kerstkaarten zou maken.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Dit papier is zo mooi he?
  Ik vind het ook wel lekker hoor het hele jaar door kerstkaarten maken en af en toe gewone kaarten tussendoor.
  En mijn dochters heten :Lianne en Eline. Geen tweede naam zelfs haha dus geen vernoeming van Nienke....
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superrrrr. Wat is dat frame mooi. Super leuk gedaan met de foto of plaatje. Ik zeg top

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette