About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

vrijdag 3 augustus 2018

Hoera! Gefeliciteerd! 95 jaar!

Goedemorgen op deze mooie morgen,

Afgelopen dinsdag is mijn lieve oudtante Thea 95 !!! jaar geworden! Samen met mijn moeder en mijn dochters heb ik haar verblijd met een bezoekje. En wat is het een lief en betrokken mens en nog zo heerlijk bij de tijd.

Natuurlijk hoort bij zo'n respectabele leeftijd een zelfgemaakt kaartje! Die heeft ze vol enthousiasme ontvangen en als een kunstwerk bekeken! Zo leuk!
 Het papier is komt uit de set Silent Night van Noor Design 6011/0570. Het plaatje komt van Pinterest. Aan de zijkanten en de bovenkant heb ik kanten randstans 6002/1142 bevestigd.
Om het rechthoekige plaatje heb ik stukjes van diezelfde randstans gebruikt om een soort frame te maken. Zo krijg je een mooi geheel.
 Nadat ik alle stukjes designpapier gemat heb op donkergrijs metallic cardstock en allles heb vastgeplakt, kon het (voor mij) leukste gedeelte beginnen: het oppimpen van de kaart. Ik heb twee clusters met bloemen opgebouwd met in eentje een mini-label met '95' erop, gemaakt met Little Happiness 'Labels' 6002/1100. De takjes komen uit de nieuwe 'Floral Delight' stansjes.
Met oude tekststansjes van Joy!Crafts de '95' en de 'hoera' en 'gefeliciteerd' tekstjes aan randen toegevoegd. Nog een kantje onder het plaatje door en een stukje verbandgaas en het vintagegevoel is volledig aanwezig.

Ik lees graag wat je van mijn kaartje vindt!

Voor nu een fijne, zonnige dag gewenst. Ik ga de 75e verjaardag van mijn moeder vieren vandaag! Augustus is hier altijd een maand vol verjaardagen!
 

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart! En het papier past hier ook zo mooi bij, niet alleen voor kerstkaarten. Logisch dat hij goed is bekeken, het is een kunstwerkje hoor!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is echt schitterend gedaan Nicolette.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende kaart Nicolette voor je oud tante.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart!! De randstansen maken het heel chic. En heel mooi hoe je subtiel de 95 hebt verwerkt.
  Nog van harte met je moeder. Was het een gezellige dag??

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette