About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

woensdag 8 augustus 2018

Nienke 10 jaar!!!

Goedemorgen!!!

Vandaag is het de dag van onze jongste dochter Nienke: tien jaar vandaag!!!! Van harte gefeliciteerd, lieve schat!

Ik heb voor haar dit kaartje gemaakt. Net als Liselot mocht zij een plaatje kiezen voor op haar kaart. Onlangs was ik een bedeltje van een giraffe tegengekomen en omdat dit haar lievelingsdieren zijn, moest dit bedeltje natuurlijk een plekje krijgen op haar kaart!
 Het papier komt uit het blokje 'Home Sweet Home' van Craft Asylum. Een keer tijdens een Noor! vriendinnendag op de kop weten te tikken! En wat zijn het geweldige kleurtjes en prints! Zonde dat het blokje zo hard gaat ;-). De vorm van de kaart heb ik gestanst met de Crea-Nest-Lies Extreme Labels&Tags No.10 XL van Crealies.
 De rand heb ik gemaakt met randstans 6002/1099 van Noor! Design en de bloemen zijn ook van Noor, 6002/0771. Echt een toppertje. Laat je witte papier in de stans zitten en kleur ze met je favoriete inktkleur en haal ze daarna pas uit je stans. Dan krijg je zo'n mooi wit randje om je bloem.
 Het plaatje is er weer eentje van Saturated Canary en gekleurd met Copic Markers.
De cirkelvormige happy birthday tekst is een stans van Die-Namics. De '10' heb ik gemaakt met de cijferlabels 6002/1083 van Noor! Design. En als laatste heb ik om het gaatje van de tag een eyelet geplaatst, gemaakt met de Crafty Cocktail eyelet set 6004/0022 van Noor! Design.

En gelukkig was Nienke erg blij met haar kaartje!

Een hele fijne woensdag en tot snel een andere keer!

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart voor Nienke en van hart gefeliciteerd. Het bedeltje is zo leuk er bij.
  Fijne dag,
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met Nienke! Zo leuk, die naam wilde ik vroeger mijn eventueel toekomstige dochter altijd zo noemen..... het is het niet geworden maar wel heb ik er ooit een pop mee gewonnen waarvan je de naam moest raden. En ik had dus Nienke gezegd. Even tussendoor.....haha.
  Je kaartje is zo leuk! En ik moest even zoeken naar de giraf maar die zat verstopt tussen de mooie bloementoef! Een hele gezellige dag vandaag!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met je dochter Nicolette. Je hebt een prachtige kaart voor haar gemaakt. De digi super mooi ingekleurd. Schattig bedeltje ook. Mooie bloementoef.
  Fijne dag gewenst.

  Lieve groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke kaart heb je voor je jarige dochter gemaakt. Van harte gefeliciteerd.
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je jarige dochter. Je hebt een prachtige kaart voor haar gemaakt, super mooi! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart heb je voor Nienke gemaakt, hele mooie digi, leuke bloemen en de giraf maakt het helemaal af, jullie Efteling dag was vast geslaagd,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette