About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

woensdag 1 augustus 2018

Hoera! Gefeliciteerd! Imke 1 jaar!

Goedemorgen lieve mensen,

Een nieuwe maand, dus ook een nieuwe Card Challenge bij Noor! Design. Op het blog van Noor kun je de omschrijving vinden van de Slide Pop-up die Monique voor jullie heeft uitgewerkt.

Ook ik ben er mee aan de slag gegaan en ik heb dit vrolijke kaartje gemaakt met het zomerse 'Tropical Summer' designpapier 6011/0549.
Het plaatje komt uit het gelijknamige knipvel van Bella Lulu. Om het plaatje heb ik frame 6002/1044 gebruikt en aan de bovenkant heb ik het hoekje bij dit frame gebruikt. De randen zijn gemaakt met de bijbehorende randmal 6002/1099.
 Als je aan het hoekje aan de bovenkant van de kaart trekt, dan schuift de kaart naar boven en schuift een ander gedeelte dat vastzit aan de kaart naar staande positie.
 En dan komt in zicht voor wie de felicitatie is bedoeld. En die is dus voor ons schattige, lieve achternichtje Imke dat 11 augustus haar eerste verjaardag mag gaan vieren!

De bloemen zijn gemaakt met de stansjes van de Poinsettia's 6002/1048 en de blaadjes komen uit de set met de chrysanten 6002/0972.
De teksten zijn geprint via de computer.

Doe je gezellig mee met deze challenge? Je hebt de gehele maand augustus om mee te doen. Plaats een foto van je creatie in de Facebook-groep van Noor Design of mail een foto van je kaart naar joyce.martens@noortje-design.nl en je maakt kan op een leuke prijs! De winnaar wordt, om iedereen gelijke kansen te geven, getrokken via de random.

Een hele fijne, zomerse dag gewenst en graag tot een volgende keer!


1 opmerking:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette