About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

zaterdag 11 februari 2017

Big kiss for your Bday Elly

Goedemorgen lieve medebloggers,

Vandaag laat ik een kaartje zien dat gisteren op de mat is gevallen bij mijn nichtje Elly. Zij is gisteren alweer 19 jaar geworden.
 Het plaatje is een digi van saturated Canary en heet 'Peace Out'. Helaas heeft Krista Smith haar webwinkel gesloten. Maar ach, ik heb nog minstens 100 digi's op voorraad (oeps). Dus ik kan nog even vooruit.
 Ik heb haar gekleurd in stoere kleuren met Copic Markers.
Het papier komt uit mijn enorme verzameling ouder designpapier. Van alles wat bij elkaar gezocht zodat het één geheel zou worden. Allerlei laagjes achter het plaatje gerangschikt en daarna het kaartje lekker opgepimpt met bloemetjes, takjes, tekststempeltjes en een paar hartjespinnetjes.
 
Gebruikte stansen en stempels:
- Randmal Creative Expressions Petite Arched Adornment CED6301
- Postzegelstansjes Joy!Crafts 6002/0324
- Postzegel stempels Joy!Crafts 6410/0317
- Takjes Magnolia Doohickey Spruce Twig
 
 4 opmerkingen:

 1. Je hebt een prachtige kaart voor je nichtje gemaakt, Nicolette. Ja die plaatjes van krista blijven superleuk.
  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuke kaart Nicolette!!
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een enige kaart voor je nichtje! Mooi die kleuren zwart rood en wit. EN dat beetje groen in de digi past weer perfect bij de takjes! Daar hou ik van!
  groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supergaaf deze stoere kaart voor je nichtje Nicolette. Mooi ingekleurd en zo leuk al die laagjes dessin-papier. Ik vind ook de versiering/stippeltjes op het plaatje zelf heel leuk, geeft een heel mooi effect. Ze zal er vast blij mee zijn.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette