About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

vrijdag 17 februari 2017

Gefeliciteerd met je zwangerschap

Lieve mensen,

Als eerste een warm welkom voor mijn nieuwe volgers. Leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden én dat jullie hebben besloten deze te volgen! Bedankt.

Een aantal weken geleden verraste ons 'nichtje' Ingrid ons met haar mededeling dat zij en haar vriend Richard een baby verwachten. Ontzettend leuk natuurlijk. 

Uiteraard heb ik voor haar een kaartje gemaakt voor dit blije nieuws. Als het goed is heeft ze hem inmiddels ontvangen, dus kan ik hem ook hier laten zien.
 Ook dit kaartje heb ik weer gemaakt met de papierlijn 'Summertime' van Maja Design. En ook dit plaatje op het kaartje heb ik weer gevonden tijdens mijn zoektocht op Pinterest. Een te schattig gedichtje staat er op deze plankjes:
Ten little fingers.
Ten little toos.
One little nose.
Two little eyes.
Boy or girl.
Nobody knows.
De vorm van de kaart heb ik gemaakt met de Dutch Doobadoo Shape Art Mal Frames vierkant Ornaments. Achter het plaatje zit een ronde vorm gesneden met Craftables Basic Shapes CR1331 van Marianne Design.
De grote rode bloemetjes zijn gemaakt met de Bunch of Flower 3 van Elizabeth Craft Designs. Het takje is van Joy!Crafts 6003/0047. De vlindertjes blijven mijn favoriet: Leavenworth Butterly Trio van Memory Box. De teksten heb ik gestempeld met de tekststempelset 'Gefeliciteerd' 6410/0021 van Joy!Crafts

Verder heb ik nog een kantje, een bedeltje, plakparels aan snoer, plakparels, kant-en-klare bloemetjes en twee hartjesspeldjes op mijn kaart verwerkt.

Ik ben benieuwd wat je van mijn kaartje vindt! Ik lees graag je reactie.6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart Nicolette. Leuk model en er is zoveel te zien.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige creatie hoor...veel leuke details heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dit mooi zeg. Zo lief dat plaatje en wat heb je dit kaartje mooi opgebouwd met materialen. Echt super gedaan, wat zal dat jonge stel hier blij mee geweest zijn.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel gaaf kaartje! Mooie vormen heeft het en de aankleding is ook top!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er is weer zoveel op je prachtige kaart te zien Nicolette, het is weer smullen hier op je blog.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette